INFRAESTRUCTURA

Nou Centre de Dia per als malalts d'alzheimer a Banyeres de Mariola

L'Ajuntament ha cedit la instal·lació per a un període de vint anys a l'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'aquesta enfermetat de la localitat - El pressupost total ha sigut de 370.147 euros

jueves, 09 de enero de 2020

Banyeres de Mariola ja té acabades les obres del nou Centre de Dia per a malalts d’azheimer. Aquest local municipal s’ha construït en la planta baixa de la residència de la Tercera Edat.

En l’últim ple, l’Ajuntament va decidir cedir per un període de vint anys aquesta instal·lació a l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer i altres Demències Degeneratives de la localitat.

També s’ha tramitat amb Conselleria de Benestar Social l’autorització per a que puguen desenvolupar-se activitats a les noves instal·lacions. L’alcalde d'aquesta població, Josep Sempere, explica que era una obra molt esperada i que millora l'atenció d'aquestes persones.

El nombre de places per a l’atenció de malalts d’Alzheimer es de 40. L’obra es va adjudicar per 349.000 euros, subvencionada en un 95% per la Diputació Provincial i la resta per l’Ajuntament. A més s’han hagut de fer obres de cimentació i murs complementaris amb un cost de 21.147 euros per a un cost total de 370.147 euros.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content