OBRES

Nou projecte per a millorar Cotes Baixes

L'Ajuntament demana una ajuda de 200.000 euros a la Diputació per a repavimentar el polígon

martes, 07 de julio de 2015
Cotes Baixes.
Cotes Baixes.

L'Ajuntament d'Alcoi ha demanat una subvenció per a la repavimentació del Polígon Industrial Cotes Baixes. La superfície total de l'àmbit sobre el qual s'actua puja a uns 12.500 metres quadrats. El projecte contempla la rehabilitació de la calçada, pintat de la senyalització horitzontal i reparació del paviment de les voreres, a més de la reforma d'un tram de la xarxa d'aigua potable. El pressupost de les obres ascendeix a 194.989,15 euros, i el termini estimat d'execució de 3 mesos.

Aquest projecte, assenyala el Govern mitjançant un comunicat, completa les obres acordades en el Consell Econòmic i Social per a millorar les instal·lacions del polígon, i els 260.000 euros destinats al canvi del clavegueram del polígon industrial Cotes Baixes.

El regidor d'Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia destaca que "hem invertit 335.000 euros en el polígon Cotes Baixes, aquestes són unes de les inversions més importants de millora que s'han fet en anys en aquest polígon que és actualment la principal àrea industrial de la ciutat". A més, explica que" per seguir millorant-lo necessitem una inversió com aquesta per altra banda també informem que s'està adequant l’antic abocador en zona verda i recordem que vam afavorir la instal·lació de la fibra òptica tan demandada durant molts anys".

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content