LA FESTA DE SANT JORDI

Nous escuts per a l'enramada

El tauler és d'un material més lleuger i la imatge de cada filà s'aconsegueix amb vinil

jueves, 03 de marzo de 2016
Nous escuts de l'enramada.
Nous escuts de l'enramada.

Després de 30 anys aquest any els escuts de l'enramada seran nous. Han estat fabricats amb tauler DM i pintats amb el color verd fanal, cosa que donarà uniformitat en la part posterior. A més, la part representativa de cada filà és de vinil, el que garanteix que no caiguen peces de cada escut.

A partir d'aquesta setmana, els operaris municipals col·locaran els nous escuts a l'enramada de la plaça, coincidint amb el muntatge del castell. Son de tauler DM, un material més lleuger, és un aglomerat elaborat amb fibres de fusta (que prèviament s'han desfibrat i eliminat la lignina que posseïen) aglutinades amb resines sintètiques mitjançant forta pressió i calor, en sec, fins a aconseguir una densitat mitjana. Després ha rebut un tractament hidròfug per a poder suportar les condicions exteriors.

El regidor de Festes, Raül Llopis, s'ha mostrat satisfet, «hem renovat uns escuts que ja tenien 31 anys i ho necessitaven, la festa no es pot quedar parada i com els escuts s'ha d'anar renovant mirant cap al futur i no quedant-se ancorada al passat, respectant les tradicions, però tenint clar que estem al segle XXI».

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content