ESPORT ESCOLAR

Novetats a l’escola poliesportiva d’iniciació

L’any passat, prop de 1000 alumnes van gaudir d’esta iniciativa municipal

lunes, 18 de enero de 2016

La Regidoria d’Esports ha tingut un reunió amb tots els centres educatius per informar del programa EPI als centres que encara no han participat i donar a conèixer les novetats d’esta segona edició. El principal canvi, d’aquest any, després de la bona acollida de la passada edició amb prop de 1.000 alumnes beneficiats, radica en que cada curs tindrà una disciplines concretes. A la reunió es va acordar que, per a primer de primària, les modalitats a conèixer seran Atletisme i Pilota Valenciana i, per a segon curs: Orientació, gimnasta artística i tenis. 

El centres adherits l’any passat van ser: Sant Vicent, Arnauda, EL Romeral, Horta Major, Santa Ana, Esclaves, Carmelites, Miguel Hernández, Salesians Joan XXIII i Salesians Sant Vicent Ferrer. S’espera que aquesta edició, més col·legis puguen participar de la iniciativa.

L’escola EPI el que permet és que els alumnes de primer i segon curs de primària d’aquestos centres practiquen les noves disciplines en l’horari escolar, aprofitant la classe d’educació física, al llarg de quatre jornades per disciplina.

El regidor d'esports, Alberto Belda, destaca que «un any més, els centres i els propis escolars ens manifesten l'interès de conèixer noves modalitats esportives, i la millor manera de conèixer un esport és practicant-ho. Hem de donar les gràcies als clubs implicats, i també als centres escolars, perquè aquesta fórmula suposa una bona promoció i estimulació d'especialitats esportives minoritàries, i de la pràctica de l'esport en general, per a nens i nenes que estan descobrint una pràctica divertida i saludable».

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content