HOMENATGE

Ovidi: 25 anys de vacances

El 10 de març de 1995, el cantautor, actor, poeta i rapsoda Ovidi Montllor ens va dir adéu - Amb aquest motiu, Radio Alcoy ha parlat amb familiars, amics o companys que han recordat la seua figura - L'actor Pep Sellés ha recitat alguns dels seus poemes

martes, 10 de marzo de 2020
Ovidi Montllor, Antoni Miró i Toti Soler en el Mas de Solapmo. Foto: Arxiu Antoni Miró
Ovidi Montllor, Antoni Miró i Toti Soler en el Mas de Solapmo. Foto: Arxiu Antoni Miró

Era un 10 de març del 1995 quan Ovidi Montllor iniciava les seues particulars vacances. Fa just 25 anys que es va apagar la veu del cantant, actor i poeta alcoià però el seu llegat musical ha perdurat en el temps. Radio Alcoy l'ha recordat aquest dimarts, en un programa especial de Hoy por Hoy dedicat en especial a ell, amb testimonis de familiars, amics i persones properes a l'artista.

El seu biògraf, Jordi Tormo; el guitarrista Toti Soler, company seu d'actuacions durante 25 anys, el pintor Antoni Miró, amic íntim i la seva germana, Javier Montllor han estat en aquest especial, així com la seua filla, Jana Montllor.

La veu de l'actor Pep Sellés ens ha conduit pels poemes creats per Ovidi i, també, han sonat aquelles melodies que seus amics li van dedicar en el concert La cançó amb Ovidi que es va celebrar el 30 de novembre de 1994, mesos abans de seu adéu, fins i tot la seua intervenció.

Aquest especial dedicat a Ovidi ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Universitat d'Alacant i de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, així com el suport dels Partits Socialista, Ciutadans, Compromís, Podem Alcoi i Guanyar Alcoi, del Club de amics i Amigues de la Unesco, de el Centre Ovidi Montllor i de l'IES Pare Vitòria.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content