MEDI AMBIENT

Pràctiques formatives per millorar els espais naturals d’Alcoi

Alumnes de Llombai desenvolupen treballs en senders i àrees recreatives

viernes, 20 de mayo de 2016
Treballs dels alumnes de Llombai.
Treballs dels alumnes de Llombai.

Des del dia 2 de maig, i durant el termini de 2 mesos la regidoria de Medi Ambient està duent endavant treballs de desbrossament manual i amb maquinària, reparació de baranes i bancs de fusta i col·locació de cartells informatius de senders locals, reconstrucció de bancs de pedra, manipulació bàsica de motoserres i trituració de ramatges i canyars. 

Els encarregats de dur endavant aquestes tasques són tres  alumnes del cicle formatiu de grau superior en Gestió Forestal i Medi Natural de l’EFA La Malvesia de Llombai, que estan realitzant pràctiques formatives remunerades en el Departament de Medi Ambient. Les tasques es desenvolupen en els senders locals, les àrees recreatives i la Via Verda d’Alcoi, supervisades en tot moment per un capatàs de Medi Ambient.

Prèviament a l’inici de les pràctiques, han realitzat un curs sobre riscos del lloc de treball i mesures i activitats de protecció i prevenció aplicables, a càrrec d’UMIVALE. També se’ls ha facilitat els EPI (equips de protecció individual) corresponents.

Aquestes pràctiques remunerades s’estan realitzant, per acord de la Junta de Govern Local de l’11 de març de 2016, en el marc del Conveni, signat el 2 de maig de 2014, entre l’EFA La Malvesia i l’Ajuntament d’Alcoi, amb l’objectiu de col·laborar en el desenvolupament de projectes de Formació Professional Dual.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, destaca que: “Al mateix temps que estem escometent treballs necessaris per a millorar el nostre entorn, tres estudiants realitzen les pràctiques remunerades que aprofitaran per a dur endavant tota la teoria que hi han estudiat, ajudant a agafar hàbits de treball i desenvolupar competències professionals adequades”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content