EL XITXARRA

Ràdio Alcoi reforça el compromís amb la comarca

L'emissora degana de la província recupera un espai setmanal de reportatges per a completar la seua oferta informativa diària de L'Alcoià i El Comtat

lunes, 17 de octubre de 2016
El tren Alcoi-Gandia, aquarel·la de Jesús Serquera.
El tren Alcoi-Gandia, aquarel·la de Jesús Serquera.

Benvinguts a l'estació EAJ 12 Ràdio Alcoi, des d'on arranca un programa que volem recuperar per tal de reforçar el nostre compromís amb la informació i amb la comarca.
Aquesta emissora, que cada dia dedica un informatiu a les localitats de L'Alcoià i El Comtat, és conscient de la seua responsabilitat en la vertebració d'un territori que persegueix uns interessos comuns i que manté una relació històrica entre els seus habitants.
Per això tampoc és frívol el nom del programa: El Xitxarra, una infraestructura que va contribuir a potenciar el desenvolupament econòmic de la comarca i la va apropar a Gandia. Ah, i una infraestructura que va construir una empresa anglesa davant la passivitat de l'administració per tal de millorar el progrés de la zona. Com veuen, hi ha coses que, malgrat el pas dels anys, canvien ben poc.
Des de fa quasi ja 85 anys, la nostra ràdio, que és la seua, és una ferramenta de cohesió entre els veïns de la comarca. Des de Castalla a L'Orxa. Des de Banyeres a Famorca. Tan important és conéixer el que passa al nostre poble com el que esdevé al del costat. Conscients que tots formem un lloc comú, a Ràdio Alcoi volem mantenir la nostra forta aposta per la comarca.
Creiem en els nostres pobles. Creiem en la nostra gent. I ho fem perquè, precisament, sabem que els nostres i la nostra gent creu en nosaltres. Senyores, senyors: arranca el Xitxarra.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content