MERCAT LABORAL

Reinventar-se per trobar faena

L'Ajuntament obri una nova edició dels tallers d'Ocupació Jove, als que han participat 318 persones en les sessions anteriors

jueves, 18 de septiembre de 2014
Una de les activitats desenvolupades a la sala Àgora.
Una de les activitats desenvolupades a la sala Àgora.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha obert el termini d’inscripció per a participar en els nous tallers d’Ocupació Jove 2014 Activa´t, reinventa´t’i busca faena, que es van a desenvolupar durant el segon semestre de l’any. El programa de tallers s’iniciarà amb el títol Descobrix en què eres únic, que arrancarà el 24 de setembre i es realitzarà des de les 16.00 fins a les 20.00 hores. El següent taller Gestió de la imatge per a buscar treball es realitzarà dos vegades al llarg d’octubre, un en horari de matí, per a donar resposta a la demanda dels orientadors dels instituts i un altre de vesprades. El taller del matí es durà a terme el pròxim 1 d’octubre des de les 9.00 fins a les 13.30 hores, i l’altre es farà el 15 d’octubre des de les 16.00 fins a les 20.00 hores.  

El curs de Ferramentes 2.0 per a fer el currículum, que s’escometrà el 22 d’octubre des de les 16.00 fins a les 20.00 hores, tancarà la programació. Tots els tallers s’impartiran en el centre d’empreniment i innovació Àgora. El públic interessat podrà inscriure’s en la seu de la Regidoria de Joventut, en el carrer Major o bé a través del correu electrònic juventud@alcoi.org

Per a la regidora de Joventut, Maria Llopis, "el programa d’Ocupació Jove va ser una bona iniciativa tal com ho demostren els  318 alumnes que han realitzat algun dels nostres tallers. Els nostres jóvens necessiten descobrir què poden oferir al mercat laboral en un entorn canviant i molt competitiu que requerix noves capacitats i iniciatives, això és el que pretén la iniciativa: activar-se, reinventar-se i buscar treball”.  

Més de 300 persones ja s’han format a través dels tallers d’Ocupació Jove des que es van posar en marxa, per primera vegada, l’any 2013. Als tallers realitzats es va sumar el passat mes de maig un networking on els alumnes del programa es van entrevistar amb empreses reals, posant en pràctica tot el que s’ha aprés. La innovadora formació del programa Ocupació Jove de la regidoria de joventut alcoiana ha atret inclús a alumnes d’altres municipis pròxims a Alcoi. La iniciativa que prompte complirà dos anys té com a objectiu reduir la taxa de desocupació juvenil a través de la promoció d’una formació real i personalitzada que potencie les capacitats necessàries per a la busca d’ocupació entre els jóvens.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content