TRAGALUZ

Simfonia d’exposicions

L’IVAM CADA Alcoi obri quatre mostres amb art tèxtil, pictòric, audiovisual i espais cinematogràfics – Marcel el Marcià estrena disc per al públic familiar

viernes, 28 de junio de 2019
Una obra de l'exposició d'art textil.
Una obra de l'exposició d'art textil.

Tragaluz, el suplement cultural de Radio Alcoy, els apropa detalls de les quatre exposicions que, des del passat dimecres, visten d’art, de llum i moviment l’IVAM CADA Alcoi.

La segona planta de l’edifici de l’antic Monte de Piedad acull l’exposició Filant idees, teixint art a càrrec de diversos autors. Els visitants, també, poden observar els audiovisuals creats per l’artista Ana Esteve Reig amb El somni de la pantalla, recordar llocs de pel·lícula gràcies a les fotografies d’espais de la ciutat que han sigut escenari de filmacions cinematogràfiques i contemplar l’obra Vida entre silenci II de Perceval Graells.

Tota una simfonia d’exposicions que ha sonat al Tragaluz. I el ritme de la secció ha continuat amb la presentació del nou disc de Marcel el Marcià. Carles Llinares els dona a conèixer el treball musical del grup especialmente orientat per als més menuts però que agrada a tota la família. Podeu escoltar un fragment del tema Avui és estiu. Llinares forma el grup amb Albert Bertomeu. Porten prop de 10 anys de trajectòria i han arribat a fer unes 60 actuacions a l'any. Carles també es parla d'altres vessants seues com altre grup, Batà, o de les seues incursions com actor.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content