ALCOI

Suspeses les classes per demà dijous davant l’alerta per fortes pluges

La previsió de fortes pluges, especialment intenses en la matinada de dimecres a dijous, ha comportat que l’Ajuntament d’Alcoi haja decidit suspendre les classes per la jornada de demà dijous 12 de setembre

miércoles, 11 de septiembre de 2019
L'alerta roja per risc de pluja paralitzarà les classes dijous. Foto d'aquest matí / Radio Alcoy
L'alerta roja per risc de pluja paralitzarà les classes dijous. Foto d'aquest matí / Radio Alcoy

La previsió de fortes pluges, especialment intenses en la matinada del dimecres al dijous, ha comportat que l’Ajuntament d’Alcoi haja decidit suspendre les classes per la jornada de demà dijous 12 de setembre. Aquesta suspensió afecta a tots els nivells formatius que s’imparteixen a la ciutat. Cal assenyalar que l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) ha emés, a través del Centre de Coordinació d'Emergències (CCE), un avís de riscos meteorològics pel qual s'estableix pre emergència nivell roig per pluges i tempestes en tota la província

Antonio Francés, alcalde d’Alcoi, ha assenyalat que “amb aquestes previsions, la prudència i responsabilitat ens porta a decidir la suspensió de les classes per demà dijous. Hem considerat important comunicar ja la mesura per tal que les famílies tinguen temps a organitzar-se”.

Recordar que ahir ja es va celebrar una reunió, presidida per l'alcalde i amb la presència de diferents regidors, responsables de les àrees de Seguretat, Protecció Civil, Obres i Educació així com responsables de la Policia Municipal, i Protecció Civil, per a valorar els riscos i coordinar tots els recursos necessaris per a minimitzar, en la mesura del possible, els efectes del temporal a la ciutat.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi comunicarem qualsevol novetat i preguem el consum d'informació de fonts oficials, evitar els 'bulos'.

Us adjuntem algunes recomanacions:

- Quan es notifique una pre emergència, cal procurar estar informat de l'evolució de la situació a través dels mitjans de comunicació, seguir fonts oficials i no difondre 'bulos' que incrementen l'alarma.

- És necessari allunyar-se de les riberes dels rius i barrancs. No romangues en els ponts.
 
- Es recomana informar-se de la situació abans d'iniciar un viatge. Circula preferentment per carreteres principals i autopistes. Utilitza el vehicle només si és imprescindible.

-No intentar mai creuar un gual o un lloc inundat.

- Retira els vehicles de les zones que puguen inundar-se.

Les classes han sigut suspeses també a Alacant.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content