COCENTAINA

Tecnologia per millorar la vila

L'Ajuntament posa en marxa una línia de whatsapp per rebre queixes i suggeriments

miércoles, 07 de enero de 2015
Casc urbà de Cocentaina.
Casc urbà de Cocentaina.

L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la regidoria d'Obres i Serveis, ha posat en marxa un servei de comunicació basat en el 'whatsapp' (missatgeria instantània a través de telèfon mòbil) perquè els veïns i veïnes del poble envien els seus suggeriments per millorar les infraestructures del poble. La posada en marxa d'aquest nou servei es completa amb l'edició d'un calendari del 2015 que recollirà, de forma gràfica i perquè estiga sempre a mà, els diferents sistemes que té el ciutadà per fer arribar les seues demandes.

Marcos Castelló, edil de l'àrea, ha recordat que des de fa un temps els veïns i veïnes contestans fan servir una adreça de correu electrònic per fer arribar els seus suggeriments (voreres en mal estat, falta de senyalització...). Ara, però, van un pas endavant en aquest mateix sentit habilitant un número de whatsapp on els ciutadans podran fer arribar les seues demandes, adjuntant així també fotografies si ho necessiten. “Pensem que aquest sistema completa el treball que estàvem fent i el millora. Hui en dia gairebé tot el món fa servir el whatsapp als seus telèfons mòbils, fins i tot és més senzill que el correu electrònic per a moltes persones. Així, podrem ser més àgils en donar una solució als problemes que se'ns presenten i, si es dóna el cas, actuar ràpidament en les zones afectades”, apuntava Castelló.

Aquest nou servei es posarà en marxa -si res no ho impedeix- el pròxim mes de gener. Així, es sumarà a l'adreça de correu electrònic (obresiserveis@cocentaina.org) i el SIC (Servei d'Informació al Ciutadà) com a vies mitjançant les quals poden arribar els suggeriments. Cal destacar que aquest número de telèfon no està pensat per rebre telefonades, de fet aquesta funció estarà deshabilitada. Només tindrà capacitat per a la comunicació via whatsapp.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content