FESTIVITAT

Un Carnestoltes inclusiu i igualitari

El col·legi Horta Major celebra, per primera vegada, la desfilada del Carnestoltes en companyia dels alumnes del centre d'educació especial Tomàs Llácer

viernes, 09 de febrero de 2018

Un Carnestoltes basat en els principis de la inclusió i la igualtat. Aquest ha estat l'objectiu del col·legi Horta Major que ha volgut compartir la desfilada d'aquest matí de divendres amb els alumnes del Tomàs Llàcer.

El tema del Carnestoltes d'aquest any ha estat la igualtat als oficis dels homes i les dones. Una idea que naix a partir de la celebració del dia de la Pau que, aquest curs, abordava el cas de Malala, una xiqueta a la que no deixaven anar a l'escola. L'acte ha començat a les onze i quart. L'ordre d'eixida dels cursos l'ha marcat Infantil, que ha fet la tradicional volta pel pati de l'escola. Els xiquets i xiquetes de tres anys han anat disfressats de metges i metgesses, els de 4 de policies i els de 5 anys, juntament amb alumnes del col·legi especial, de bombers i bomberes. La batukada ha acompanyat els cursos de cinqué i sisé, juntament amb alumnat del Tomàs Llàcer, que han escollit el paper de cuiners i cuineres, a banda de pintors i pintores. La cercavila ha comptat amb altres oficis, indistintament desenvolupats per xiquets o xiquetes: carters i carteres, astronautes, cambrers i cambreres i, fins i tot, pintores i pintors de brotxa grossa. La desfilada ha passat pel Isabel la Catòlica, Pintor Cabrera, Francesc Perera, Escultor Peresejo, fins arribar al col·legi Horta Major, d'on surtia. La festa ha culminat amb més música en un dels Carnestoltes més diferents i generosos dels darrers anys.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content