COCENTAINA

Una Publicació amb homenatge especial a la Mareta

Els festers majors van girar les seues esquadres al passar per davant del Monestir i els més menuts van fer una ofrena de flors a la Patrona pel seu V Centenari

lunes, 01 de julio de 2019
Imatge dels publicadors infantils amb la Mareta. Foto: Gabriel Pascual
Imatge dels publicadors infantils amb la Mareta. Foto: Gabriel Pascual

Cocentaina va celebrar la seua Publicació amb molta calor i molta participació i amb un homenatge especial a la Mare de Déu del Miracle.

Un representant de cada bàndol majors i infantils van partir a les 19 hores des de la plaça de l’Ajuntament i van recórrer els principals carrers d’Alcoi.

El president de la Junta de Festes de Moros i Cristians, Hipòlit Borras, ha fet una valoració d’aquest acte, explicant que tot i la calor l'anunci de la festa va tindre molta participació i va transcòrrer sense incidents. A més Octavio Cerdá es va estrenar com a regidor de Festes.

Borrás també ha recordat que per la nit van tindre lloc les primeres voltetes i que la Publicació d’aquest any ha tingut l’acte simbòlic de l’homenatge del patró Sant Hipòlit a la Patrona, la Mare de Déu del Miracle pel seu V centenari.

Els esquadres majors van girar esquadra quan van arribar al Monestir i els menuts li van fer una ofrena de flors  amb la creu i la mitja lluna i es van fer una foto històrica en el camerí de la verge.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content