SOLIDARITAT i COOPERACIÓ

Unadikum organitza una activitat de suport a la causa palestina

El parc de Zona Nord, serà l'escenari de xarrades i concerts amb el suport de la Regidoria de Cooperació, Solidaritat i Pau

viernes, 20 de junio de 2014
Visita a Gaza de les Brigades Internacionals d'Alcoi el passat abril
Visita a Gaza de les Brigades Internacionals d'Alcoi el passat abril

Després del viatge a la Franja de Gaza (Palestina), els membres de UNADIKUM i de les Brigades Internacionals d'Alcoi, organitzen una sèrie de xerrades i concerts, per mostrar la realitat del bloqueig i denunciar la situació actual dels presos i preses palestins. Les activitats es desenvoluparan al llarg d’aquesta vesprada i demà dissabte al parc de Zona Nord, i compten amb el recolzament de la Regidoria de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament d’Alcoi.

Hui divendres de vesprada, a partir de les 19 hores, es presentarà oficialment l'Associació i les Brigades Internacionals d’UNADIKUM a la zona. El programa seguirà amb concerts de cantautors: Selles Se'n Va de Bolo, Jaume Pla i Arturo Moreno y Los Chipirones.

Dissabte al matí, a partir de les 10 hores, se celebrarà una xarrada sobre la situació del Sàhara impartida pel membre de l'Associació Dajla Raúl Solbes; a continuació, una xarrada sobre sobirania alimentària a càrrec de Jordi Brotons; tot seguit, una altra xarrada sobre la situació actual a la Franja de Gaza, en aquest cas a càrrec de l'Associació UNADIKUM; i finalment un taller de comerç entre el Sud i el Nord, impartit per Pau Miró.

Ja de vesprada, des de les 20 hores, tindrà lloc l’acte central de les jornades: un festival de música amb diferents grups d'Alcoi i de les nostres comarques: The Django Neesas, J. Sandin, Karra-ska'l, Tankats, Malson i Frida.

Totes les activitats es realitzaran a l'Amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord d'Alcoi i l’organització instal·larà servei de barra amb preus populars al llarg del cap de setmana, amb l'objectiu de cobrir les despeses d'un projecte de solidaritat amb el poble palestí: el transport de medicaments a la Franja de Gaza.

Per aquests motius i en suport a aquesta reivindicació, la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau Estefania Blanes ha volgut sumar-se a les denúncies sobre les detencions il·legals dutes a terme per l'Estat d'Israel, i afirma que “en una situació com la que es viu a Gaza no podem quedar-nos de braços plegats, i per tant es fa imprescindible acabar amb aquesta pràctica habitual. Des de tot el món ens hem de sumar a fer una crida a la Comunitat Internacional, perquè es posicione respecte a la situació inhumana dels presos i preses palestins, i d’una vegada s’apliquen mesures per acabar amb aquesta impunitat amb què s’actua a la Franja. Creiem que és important que des de la Regidoria ens sumem al suport contra aquesta injustícia contínua que es comet a Gaza, i contribuïm a difondre la situació entre la societat civil per a que la gent conega la situació i presione els governs que poden actuar per impedir la violació dels drets humans”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content