REIVINDICACIÓ

'Xiulant' per la millora del tren

Centenars de persones es van manifestar el dissabte en defensa de la línea Alcoi-Xàtiva-València

lunes, 11 de marzo de 2019

Membres de la plataforma Salvem el Tren i de la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció van participar el dissabte a l’estació del Nord de València en una concentració per defensar el tren. La protesta, convocada per diverses entitats i plataformes amb el lema Xiulem pel tren, va aplegar centenars de persones, que reivindicaren mesures urgents en el servei ferroviari.

Entre les pancartes exhibides, aquelles en defensa de la millora de la línia Alcoi-Xàtiva-València, que, malgrat les promeses, encara està pendent de la realització d’obres de modernització de la infraestructura i les relatives a l’ampliació de freqüències, reestructuració d’horaris, puntualitat, seguretat i accessibilitat, assenyala La Carrasca.

El manifest, que es va llegir en finalitzar l’acte, denunciava que en les últimes dècades s’han destinat quasi totes les inversions a l’AVE, en detriment del tren convencional. Només a València, destaca el col·lectiu, en 2017 i 2018 es van suprimir 2.000 trens per any de rodalies i regionals, quasi tots per falta de personal, material o manteniment. El manifest que es va llegir el dissabte front a l’estació del Nord de València inclou un decàleg de mesures urgents per garantir la sostenibilitat i millora del transport ferroviari.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content