149 passos

martes, 31 de marzo de 2020
NATXO LARA
NATXO LARA

Natxo Lara és periodista.

La Columna - (martes, 31 de marzo de 2020)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

149 són els passos que hi ha entre el portal de casa i la terrassa comunitària. Els puge i baixe en sèries de deu vegades. És el més paregut que he trobat a les meues habituals excursions al Barranc del Sinc o a la meua ruta secreta per la Mariola en la qual visite sempre el mateix arbre, m’esvare en la mateixa costera i on també pare durant un parell de minuts per a escoltar el vent o el soroll de les branques dels arbres movent-se.

Ja sabem de la importància dels detalls en la vida, o almenys en el moment de la maduresa de la vida per la qual alguns travessem. Ja fa temps que l’apreciem, però aquests dies ho fem més encara.

Estant ací, tancat, reclòs, m’ha donat temps a pensar en la importància que té que els teus pares estiguen amb nosaltres, també el fet de viure en una ciutat mitjana sense gran trànsit de persones. També m’he adonat que abans d’aquesta, en termes de pesca ‘parada biològica’, anàvem massa depresa. Massa faena, poc descans, poc temps amb els fills, els pares, la parella i els amics.

Els detalls, estimats amics, els detalls. Per això no deixe de pensar en allò que faré en eixir d’ací: per exemple, mig bocadillet de sobrassada i formatge del Bar Mamella. O una bona abraçada als pares. Una llarga conversa amb eixe amic i sobretot… recórrer la meua ruta secreta per la Mariola i, seure en eixe lloc miraculós on, si calles una estoneta, sents les branques dels arbres i al vent parlar.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content