Alcoi confia en la confluència

jueves, 30 de junio de 2016
VICKY LLÀCER
VICKY LLÀCER

Vicky Llàcer forma part del grup promotor de Guanyem Alcoi.

Si d’alguna cosa ens hem de felicitar després del 26J, és que a Alcoi, “A la Valenciana” va ser la força més votada. Des de Guanyar Alcoi vam aplaudir la unió entre Podemos, EU i Compromís per les eleccions generals del 26J perquè l’esperit d’aquesta plataforma Municipal és la confluència.

Encara que els resultats en l'àmbit estatal no han sigut els esperats, sembla que en Alcoi la societat valora molt positivament el camí emprés, i demana que  aquesta confluència s’amplie.

Els alcoians i alcoianes hem demostrat que creiem en aquesta forma de fer política i de treballar per la ciutat; hem dipositat de nou la nostra confiança en la confluència i ara toca continuar sumant, perquè encara que cada dia som més les persones que treballem en aquest projecte, no som suficients: és necessari representar a la majoria social de la ciutat.

Per aconseguir-ho és indispensable tindre altura de mires, generositat, empatia i treball.
Nosaltres des de la Plataforma, continuarem treballant en aquest camí, en el de sumar esforços i persones, treballant perquè els veïns i veïnes d'Alcoi estiguem orgullosos de la nostra ciutat i dels nostres representants.

Per ser protagonistes de la construcció d’Alcoi.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content