Alcoi-Europa

lunes, 08 de mayo de 2017
EZEQUIEL MOLTÓ
EZEQUIEL MOLTÓ

Ezequiel Moltó es director de Comunicación y Relaciones Institucionales de Vectalia.

La Columna - (viernes, 05 de mayo de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Alcoi encara està recuperant-se de l’èxit de les festes, que enguany han aconseguit reunir a milers de turistes al carrers disfrutant d’eixa borratxera de música i color que son les entrades, que han caigut dissabte. Aquest èxit dona la raó als que han defensat la festa en cap de setmana com element re activador de l’economia i reclam turístic.

Però al marge de la Festa, Europa afronta la major crisis institucional que recorda, primer Grècia, després el Brexit i ara les eleccions franceses. El resultat que eixca el diumenge de les urnes marcarà un abans i un després al vell continent. Les institucions europees estan malament, el descrèdit s’apodera d’elles i la vella política sembla que va esgotant-se. Amb força creixen els partits extremistes que van contra el sistema, mentre els europeus afronten reptes com el terrorisme hijadista o la crisis econòmica que aboca als joves a emigrar o treballar mal pagats.

Veurem què passa, la veritat es que vivim un Temps incerts, on tot el que pensaven que estava clar ja no ho està i la por està present. Però mentre Europa conté el alè, els alcoians per a consolar-nos pensarem que ha falta menys d’un any per a les pròximes festes de moros i cristians i que el dia de les entrades serà diumenge.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content