Alcoi - Los Ángeles

viernes, 19 de mayo de 2017
CRISTINA GÓMEZ
CRISTINA GÓMEZ

Cristina Gómez és guionista i actriu. També és 'Rubia en apuros' a YouTube.

La Columna - (viernes, 19 de mayo de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia a tots. Per a esta columna, Alcoi – Los Ángeles, he decidit emular el títol d’aquell llibre que l’escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó, i també columnista d’esta casa, va publicar a 1987 “Alcoi  - Nova York”. El grau de feliç coincidència acaba ací, però aprofite per a saludar a la reputada escriptora, a qui no tinc el gust de conèixer en persona.

El que vull explicar és que el mes passat me’l vaig passar a Los Ángeles, Califòrnia, Estats Units perquè un estudi d’allà es va interessar per rodar una idea de sèrie que vaig tindre i que per ací, veges tu quines coses, no va interessar massa. Autobombo a banda, perdoneu-me però m’agrada compartir que he filmat l’episodi pilot de la meua sèrie a Hollywood. Autobombo a banda, he de dir que no m’acompanyava cap boato ni moro ni cristià. Vos ho creieu? Tampoc és que jo anara a Nova York, això és de veres.

Però per increïble que parega, cada vegada que em preguntaven d’on era, jo responia amb naturalitat que sóc d’Alcoi, un poble de tradició industrial enclavat en les muntanyes. I si em requerien més informació, ja sabeu que els anglosaxons són molt educats i solen fer més d’una pregunta, jo explicava l’orografia del terreny, els ponts per a connectar la ciutat, l’arquitectura modernista del centre històric o la forta tradició teatral.

Totes estes coses els hi semblaven positives i, fins i tot em deien que sentien curiositat per conèixer una mica més de l’indret que els hi descrivia. De nou, mai es pot saber on acaba l’interès i comença la cortesia, però també diré que mencionar la riquesa d’un poble en la seua diversitat sens dubte ofereix una imatge molt més interessant i atractiva per a qui encara no ens coneix.

I abans d’acomiadar-me torne a l’autobombo, perdoneu però el meu gran esforç m’ha costat que a la meca del cinema em facen cas, quan me’l facen a casa, ja avise, ho compartiré també. La sèrie que he rodat és diu “Mourners, Inc”, “Plañideras, SA” en castellà, “Ploramorts, SA” en valencià. Aneu a Google, please i teclegeu. Gràcies!

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content