Ampliant coneixements

jueves, 26 de marzo de 2020
MIQUEL PEIDRO
MIQUEL PEIDRO

GUIONISTA

La Columna - (jueves, 26 de marzo de 2020)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Dins de les previsions que estan fent-se de cara a l’establiment d’un nou ordre mundial, crida l’atenció el fet de que s’espere un baby-boom per a finals d’este any o començaments del següent. Això demostra que cadascú fa servir els seus temps morts en lo que li dóna la gana. De fet, és una recomanació expressa que va fer el govern xinès als seus ciutadans, donat el baix índex de natalitat del país i pensant en un entreteniment útil, barat i xaxi-piruli per a la nació durant el confinament dels seus habitants.

A mi em sobta que, en una emergència en la que es recomana que no hi haja contacte físic es recomane al mateix temps traure-li punta al llapis i repuntar posant-li alma, corazón y vida; i no vull preguntar per si hi ha tècniques novedoses, que en eixos assumptes un es conforma amb lo tradicional i el roce fa el carinyo. El cas és que tot fa pensar que, ara que els líquids seminals tenen la benedicció estatal per a complir amb el propòsit de la seua existència, van a comportar-se com d’ells s’espera... i millor no pensar en la quantitat de material procreatiu que haurà anat canonades avall en estos dies de reclusió i tancament forçós. Quina llàstima i quin desperdici.

Un altre dels entreteniments ha estat, òbviament, vore la televisió. Les audiències s’han disparat i gent com jo ha parat atenció als canals temàtics, de forma que la nostra cultura general ha pegat un important bot qualitatiu. D’eixa manera, he assumit que és difícil que hi haja saltador de trampolí que faça un telemark amb la precisió de Carl Geiger, que els hipopòtams poden abastar una velocitat de fins i tot 30 kilòmetres hora, que els pimientos choriceros són un ingredient bàsic en la gastronomia basca, que els xacals s’emparellen de per vida, que fins i tot als animals en banyes es fot que arribe un qualsevol i es les vulga posar i que Morata va marcar almenys cinc voltes gol al Liverpool en el minut vint-i-nou de la pròrroga i en Anfield Road.

Així que la meua conclusió després d’estos dies insòlits, atípics i anòmals és molt clara: gaudiu de la vida, senyores i senyors. Penseu que tot este embolic és per culpa d’un bitxet de proporcions microscòpiques. Què passarà quan l’agent agressor siga un bitxot del tamany d’un Carchano? Lo dit: a fer-ho, amics. I no perdeu mai el sentit de l’humor.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content