Bancs i entrebancs

viernes, 13 de octubre de 2017
XIMO LLORENS
XIMO LLORENS

Ximo Llorens és escriptor i periodista.

La Columna - (viernes, 13 de octubre de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia. Ja m’imaginava jo que això de Catalunya acabaria afectant-nos d’una manera directa. I efectivament, el Banc de Sabadell, a més de Barcelona, està a punt d’abandonar el Mercat de Sant Roc. A fi de mes, ja no hi haurà caixer automàtic segons han assegurat responsables del mercat. I dic jo, será que el Banc de Sabadell considera als veïns del barri independentistes? Que no? Ai… jo què sé, jo què sé…

El món dels diners és molt covard, qualsevol senyal d’inestabilitat fa que les finances tremolen, el financers tremolen, vull dir, i són capaços de fer qualsevol cosa per tal de salvar la pèla. Si no és perquè els veïns som sospitosos d’independentisme, serà perquè el caixer no li ix a compte al Banc de Sabadell, perquè si fora rentable ahi es quedaria; els bancs, com Media Markt, no són tontos, desaprensius sí, però tontos no. Però al Mercat de Sant Roc no se li nota cap síntoma d’inestabilitat, funciona aparentment bé i amb normalitat i el caixer en qüestió és molt utilitzat, les cues no són infreqüents, i hi ha dissabtes que el caixer trau, a més de diners, fum. A què ve eixa fugida? Els clients del banc i usuaris del caixer tenim dret almenys a saber per què. O no tenim dret? Com també tenim dret a estar avisats pel propi banc, i no pels venedors, que van a ser tan víctimes com els clients de la retirada del caixer, perquè la gent anirà a traure diners al del centre comercial, el més pròxim, i acabarà comprant allí.

La culpa la tenen Puigdemont i tota la rècua eh? Tanta independència tanta independència i ja veus el que passa, comences declarant la república catalana i acabes sense caixer al mercat. Què ‘bonico’ vos para!

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content