Candidats invisibles

miércoles, 03 de octubre de 2018
SANTIAGO HERNÁNDEZ
SANTIAGO HERNÁNDEZ

Santiago Hernández és periodista.

La Columna - (miércoles, 03 de octubre de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Si ara es celebraren eleccions a Espanya sabriem que els candidats serien Pedro Sánchez, Pablo Casado, Albert Rivera i Pablo Iglesias. Estan clars els lideratges. Si ara es celebraren eleccions a Alcoi sabriem que el candidat és Toni Francés. L’oposició no està, se li espera. Ni a dreta, ni a esquerra han proclamat encara qui serà el candidat a l’alcaldia d’Alcoi, uns per falta de perfilar el dit i altres per sobrecàrrega d’assemblees, la faena per a fer. 

Amb les eleccions municipals a la vista els deures estan per fer. Queda molt bonico dir que es voten projectes i marques, però els projectes es lideren. Només fa falta fer una ullada per a saber que les eleccions municipals la marca personal és decisiva. Ahí estan per exemple els noms d’Ada Colau o Manuela Carmena.

Sense candidats a la vista Toni Francés comença un passeig militar amb inauguracions, tall de cintes i presentació de projectes en clau electoral. Els partits de l’oposició farien bé en fer oposició séria i posar-se a treball per respecte als electors i almenys també per poder posar alguna foto en els cartells electorals. No tot és disfressar-se d’època.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content