Corrupció

lunes, 04 de junio de 2018
SANTIAGO HERNÁNDEZ
SANTIAGO HERNÁNDEZ

Santiago Hernández és periodista.

La Columna - (lunes, 04 de junio de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

La corrupció va acabar amb el Partit Socialista de Felipe González i la corrupció ha acabat amb el Partit Popular de Mariano Rajoy. No tot és economia, ni estadístiques com s’ha demostrat amb la caiguda de Rajoy. La corrupció i una determinada forma de governar ha creat un clima irrespirable que bloqueja tota l’acció política. La corrupció en l’estructura política és una evidència en tots els àmbits. Només fa falta acostar-se pels jutjats. La sentència de Gürtel ha acabat amb Rajoy per la seua indolència i la falta d’iniciativa que ha bloquejat fins i tot al seu partit que cau en picat en les enquestes. 

La corrupció s’ha convertit en sistèmica, les direccions dels partits les coneixen però les toleren i les amaguen. Esta corrupció s’ha estés a tots els àmbits de les administracions públiques perquè totes estan en mans de partits polítics que són agències de col.locació en diputacions, mancomunitats, conselleries o ministeris, tant es fa. L’excés de càrrecs públics no es deu a un excés de funcionaris sinó a què els partits polítics són oficines d’ocupació per als seus militants i simpatitzants. En l’administració no treballen els millors, sinó els fidels i obedients.

Cada vegada menys professionals i menys joves participen de la política perquè veuen als partits com una cabina de telèfon, li recorden a alguna cosa que no és del seu temps. Els nous partits a tot Europa i també a Espanya ja no tenen ni la paraula partit davant i això és per l’olor que desprenen. Mai es perd l’esperança que córrega l’aire. 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content