Desil·lusionant

lunes, 25 de junio de 2018
MARC GRAU
MARC GRAU

Marc Grau és periodista.

La Columna - (lunes, 25 de junio de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bastant desil.lusionat. Em referisc a una conversa que vaig atrapar esta setmana passada a Linkedin

Una jove bióloga alcoiana de 30 anys aprofitava esta xàrcia social per demanar treball. Esta xica volia entrar como fora en el món de la investigación. Fins ací, tot correcte. Linkedin es una plataforma adient per trobar faena.

La resposta d’un altre jove alcoià em fa deixar de pedra i molt reflexiu. Deia: Com a alcoià et done un consell. Si vols trobar alguna cosa ix d’ahí. És una ciutat en decadència des de fa anys on joves amb talent com jo mateix i empreses estan pegant a fugir.

La bióloga li va contestar que ja estava bucant per fora d’Alcoi perquè era conscient de que esta ciutat cada cop té menys a oferir a la joventut.

Uffff. Vaig pensar. De veres que els nostres joves alcoians tenen esta percepció d’Alcoi? Quina pena, ¿no? Així veuen la situació en què es troba esta ciutat? A mi, esta conversa em va amargar el día. Però lluny de lamentacions, no caldrá començar a treballar per canviar esta percepció?

En la página web de radio alcoi us deixe el link d’esta conversa, pero si teniu interés.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6414825186549473280/?commentUrn=urn%3Ali%3Acomment%3A%28activity%3A6414825186549473280%2C6414855393113042944%29

I acabe. Pedro Sánchez ja ha deixat de costat la revisió del finançament valencià. També ens ha negat el dret a ser considerats nacionalitat històrica com Galicia, Pais Basc i Catalunya. També ha dit que no vorem TV3 i que A Punt no es vorà a Catalunya. Ni PP. Ni PSOE. Com va dir ací Isabel Clara Simó, continúen tractant-nos com una colònia des del 1707.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content