Despertar

viernes, 27 de abril de 2018
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (viernes, 27 de abril de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

La rutina ja ha tornat a esta ciutat, com la veu que també ens ha tornat a molts. Ja hem eixit de la  bambolla festera, eixa que per uns dies permet a un evadir-se de la realitat que ens envolta, desconnectar parcialment de l'smartphone, de la globalitat i viure intensament la trilogia que enguany m'ha resultat meravellosa al costat de la filà Marrakesch.

Però quan tot acaba i un desperta, arriba, a més de la nostàlgia, el moment d'alçar-se, encendre la ràdio i despertar a una realitat en la qual t'assabentes que la presidenta de Madrid ja no ho és perquè va furtar dos pots de crema antiarrugues, en una història eixida de House of Cards amb pudor de revenges i quadrilles, tot molt cutre. T'alces i t'indignes per la classe baixa d'alguns polítics o per una justícia que és capaç de sentenciar que una aberració contra una dona per part d'uns malparits coneguts com la manada, de violadors diria jo, no ho és tant. Jo sí que la crec perquè no és no, sempre.

I t'enfades i penses que bé estàvem amb els superpoders que em donava un vestit moro amb el qual no cabia la indignació, almenys durant tres dies... Esperarem maig del 2019 perquè les festes d'enguany ja són passat. La ciutat descansa, l'actualitat, a vegades, malauradament no. 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content