Després de la tempesta

jueves, 30 de enero de 2020
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (jueves, 30 de enero de 2020)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia Alcoi ja se sap això que es diu després de la tempesta, quan arriba la calma i en estos dies, a més, molta ponentà pel Llevant.
Una vegada tancats els paraigües molts respiren alleujats i sobretot eixugats. Des de la legió de reporters televisius tremolant, banyats i congelats al fil de la notícia, fins al veí que respira retirant els poals plens d'aigua en domicilis que intenten oblidar la humitat. Més dramàtic resulta fer balanç d'una borrasca independentment del nom amb què la bategem els mitjans, si parlem de vides que se'n van i de tants danys materials que afecten altres vides colpejades qual ona gegant.

Podem plorar i refer però per damunt de tot la reflexió, que ha de ser tan benvinguda com el sol i en este sentit m'apunte a la de l'alcalde de Bellreguard. Als de la nostra comarca ens agrada estiuejar per la Safor de sempre i que ho faça a esta platja, enguany sembla que es trobarà amb menys espai per a posar la tovallola, la mar se l'ha menjada.

Àlex Ruiz amb seny diu que no aposta per reconstruir una altra vegada el passeig i una platja, per a què si d'ací a poc temps serà una altra vegada engolida pel clima canviant. Es diu trellat i ens farà falta un cabàs per a replantejar-nos els estius en primera línia, que en segona també es viu molt bé si així ho dicta la sentència, ja en ferme, de la natura....

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content