Dia de premis

jueves, 12 de diciembre de 2019
NURIA TRENZANO
NURIA TRENZANO

Técnico Superior de Deportes del Ayuntamiento de Alicante

La Columna - (jueves, 12 de diciembre de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Fa uns 15 dies, vaig tindre la sort de presentar la Gala de Premis del Centre d’esports d’Alcoi. I dic la sort, ja que entenc que es tracta d’algo així com un reconeiximent a la ja llarga historia que em vincula a l’esport alcoià.

Ho mire des de la distància i amb un toc de nostàlgia donat que encara que des de lluny intente mantindre eixe vincle que tenim els que vivim fora i tornen a casa pel Nadal.

Tornar a casa i conviure amb la família de l’esport en un dia on tot són alegries i on no sempre són tots els que estàn ni están tots els qui són. Ara bé, hi han dos noms propis que no poden faltar i que han escrit amb majúscula i amb lletres ben lluminoses el seu nom en la història de l’esport de la nostra ciutat. Eixos són Néstor Abad i Jorge Molina. Dos exemples indiscutibles en cadascuna de les seues disciplines esportives, però no sols com esportistes, sino com persones compromeses en la promoció esportiva i en l’esport alcoià.

Jo vull donar una vegada més l'enhorabona a tots dos per la seua trajectória i donar-los també un impuls de força per a que el proper any siga el culminant a les seues carreres esportives. Feliç 2020, any olímpic, per cert.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content