Didàctica sexual

miércoles, 14 de febrero de 2018
CRISTINA GÓMEZ
CRISTINA GÓMEZ

Cristina Gómez és guionista i actriu. També és 'Rubia en apuros' a YouTube.

La Columna - (miércoles, 14 de febrero de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia a tots. Hui dia de Sant Valentí supose, que molts tindreu plans romàntics per a celebrar l’amor amb les vostres parelles. Així que m’agradaria donar alguns consells per a aquells que aspiren a tindre un dia complet, és a dir, romàntic i sexualment satisfactori. I dic “satisfactori” per a dirigir-me a eixos homes, heterosexuals que encara li pregunten a la seua parella femenina si després del coit ella ha acabat.

Primer: si has de fer esta pregunta... tu què creus, rei? Però si obtens una resposta afirmativa, et recomane que dubtes... Perquè potser la teua parella se sent insegura o potser no vol ferir els teus sentiments.

Segon: el cinema i la televisió estan plagats de dones que assoleixen el clímax quasi instantàniament, sí. Però vos recorde que això és ficció i, probablement, escrita i dirigida per un home. La realitat és ben diferent i vos anime a explorar-la.

Tercer i realment important: si creus que les relacions sexuals satisfactòries consisteixen en que tu, home heterosexual, tingues un orgasme estàs equivocat. Eixe és el mecanisme per a la reproducció humana. Però el sexe, sobretot, per a la dona, va molt més enllà del teu membre viril i del teu orgasme.

Si eres un home heterosexual i t’has sentit ofès, para’t minut i mig a pensar com milloraria la teua vida sexual si en lloc d’ofendre’t, explorares.

I per a acabar, publicitat gratuïta: jo no tinc plans per a esta nit, però com que és molt de matí, qui sap? Potser al final la cosa canvia i m’anime a parlar amb algú o algú s’anima a parlar amb mi i acabem tenint una nit satisfactòria.

Bon Sant Valentí a tots.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content