Disparadors de trabucs Cum Laude

lunes, 29 de enero de 2018
MARC GRAU
MARC GRAU

Marc Grau és periodista.

La Columna - (lunes, 29 de enero de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Després d’haver fet el curs de disparadors puc assegurar quasi amb tota probabilitat que he tret un excel.lent cum laude. Sí, sí. Perquè en este curs de disparadors de trabucs es feia un examen. I qui no l’haja aprovat, como jo, no podrá disparar el Día del Alardo. Com veieu estic parlant de moros i cristians i per tant estic utilitzant l’humor propi de les nostres festes.

Com que he estat els últims tres anys sense eixir a festes m’ha tocat fer el curset. I he de dir que tenia certes reticències. Carai, estic disparant des dels 16 anys i ara m’ensenyeran com he de carregar el meu trabuc i com posar el pistó. I al final he de dir que va ser molt interessant i que fins i tot m’ho vaig passar molt bé.

No ja perque em digueren com es posa la pólvora sino perquè em vaig assabentar de totes les novetats que porta el nou Decret d’Explosius. Interessant, molt interessant. I ben explicat pel personal de AITEX, que són els encarregats d’impartir el curset

Es més. Pense que estos xarrades haurien de ser per a tots els festers, hagen o no hagen disparat durant els últims dos anys. Supose que el Nou Decret l’explicaran en les filaes.

I espere que l’expliquen com cal perque pense que cal prende’s molt seriosament este Decret, perque tots guanyem. Fer més segura la Festa sempre está bé. Jo crec que sempre ha sigut segura, però també pense que cal cumplir amb este Nou Decret, perquè, en este cas, malahuradament, els temps canvien i ens hem d’adaptar.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content