El clàssic

viernes, 22 de diciembre de 2017
CRISTINA GÓMEZ
CRISTINA GÓMEZ

Cristina Gómez és guionista i actriu. També és 'Rubia en apuros' a YouTube.

La Columna - (viernes, 22 de diciembre de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia a tots. Hui 22 de desembre, dia del sorteig de la loteria de Nadal, molts passareu el dia pendents dels premis i desitjareu que els xiquets de San Ildefonso canten el vostre número. Jo no porte loteria així que el que jo desitge és que el número premiat siga el de ma mare.

Desitjos a banda, publicava ahir El Nostre Digital que la venda de loteria del “Gordo” de Nadal respecte a l’any anterior s’ha incrementat un 3% a les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Potser no ho sembla, però jo crec que és molt significativa esta dada.

Encomanar-se a la sort per a resoldre tot allò que no aconseguim pels nostres mitjans és el clàssic de la nostra societat. I va en augment. Pareu-vos a pensar un moment... I si fora al contrari? I si augmentara el percentatge de gent que no necessita encomanar-se a la sort per a aconseguir allò que vol? No viuríem en una societat més feliç?

Hui unes poques persones seran molt més felices que ahir. La felicitat no es garanteix de per vida, és clar, no més faltaria. Però també hui la immensa majoria vorà, un cop més, com la sort passa de llarg i mai no arriba.

Perdoneu el to melancòlic, però tant de bo a Espanya cada vegada en fórem menys amb l’únic consol d’encomanar-nos a la sort.

A vore si cau i Bones Festes a tots.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content