El Nadal alcoià i l'AVE

lunes, 27 de noviembre de 2017
CRISTINA GÓMEZ
CRISTINA GÓMEZ

Cristina Gómez és guionista i actriu. També és 'Rubia en apuros' a YouTube.

La Columna - (lunes, 27 de noviembre de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia a tots! Ja falta menys d’un mes per a que arribe el Nadal i, com es tradició, la ciutat d’Alcoi es prepara per a celebrar-lo d’una forma molt especial.

Reconec que el Nadal alcoià té una essència que no he trobat a altres ciutats en les que he viscut. Ni València ni Barcelona ni Madrid m’han arribat com ho fa Alcoi durant el Nadal. Haver nascut ací, ajuda, no ho oblidem, que els alcoians tenim la mà fluixa amb les auto-lloances, i de seguida comencen les exageracions i als quatre vents cridem que ací tenim millor de tot. I la veritat, tenim algunes coses molt bones, sí, però no totes.

 

Per exemple, he llegit que la Regidoria de Turisme ja ha començat a fer campanya i difusió del Nadal alcoià a mitjans de comunicació nacionals i també de parla anglesa. L’objectiu? Atreure turisme familiar a la ciutat. A les estacions d’AVE de Madrid i València també s’han col·locat cartells publicitaris per a promocionar Alcoi, ciutat de Nadal. I jo pense, els potencials turistes que agafen l’AVE a Madrid o València sabran que han de fer transbordament a Xàtiva per a vindre en tren a Alcoi?

I ja sé que em direu: “Si les vies les van arreglar en estiu”. Sí. Però perdoneu-me, encara no puc entendre com una ciutat amb tantes coses bones, continua sense tindre un tren en condicions. Ens veiem al Nadal pels carrers d’Alcoi. Bon dilluns a tots.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content