El nostre oratge

martes, 14 de marzo de 2017
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (martes, 14 de marzo de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Gelat i plujós dia Alcoi!

Estem punt d'estrenar la primavera i ens trobem amb les muntanyes blanques, de nou. La mànega curta ha sigut només una il·lusió efímera i eixa canya fresca en una terrassa amb ulleres de sol ens ha donat pas al confort que també dona un xocolate calentet per llevar-se la gelor.

A esta esquizofrènia climatològica, a base de canvis dràstics en la que vivim contínuament, l'hauríem d'estar agraïts. Pensen, unes gotes d'aigua alimenten innumerables converses d'ascensor, "Què tal, quina aigua cau hui, donen ganes de no eixir de casa eh!”

Amb pluja, es porta molt millor arribar al teu pis quan t'acompanya un veí...I que dir d'unes volves de neu, encara que siguen les justes per dibuixar un mantell blanc en la  muntanya, això ja convida a varselles massives allà per on vages i on estigues, no es parla d'un altra cosa, temes de conversa només superable per la imminent arribada de la festa.

A més, és l'oratge el motiu pel qual enguany el nom d'Alcoi sona més que mai en les cadenes nacionals, ahir mateix els deu centímetres de neu que es trobaven a la nostra Font roja, era la imatge que s'encarregava d'obrir molts dels informatius. En els últims mesos hem batut rècord de visites de reporters enfundats en impermeables que han trobat en la nostra terra el lloc ideal per mostrar les inclemències del temps que tant interés desperten en l'audiència.

I hui no puc evitar pensar en el company Jordi Payà i tota la seua paciència per respondre a totes les inquietuds meteorològiques amb les quals la gent li assetja pel carrer...

I mentre vos conte açò, em trobe en terres valencianes, envoltat de ninots de falla plastificats i una legió de mestres fallers, valents, lluitant contra el vent i la pluja per tal de plantar els seus monuments. Un drama festiu, el de la pluja , en el que en Alcoi tenim força experiència en tants dies de l'Entrà passats per aigua.

Esperem tot es resolga amb bona temperatura diumenge, dia de Sant Josep, 19 de març, eixe dia sempre eix el sol en forma de pare al que agrair la nostra existència, que així siga...  Felicitats avançades al millor pare, bon dia i espere que millor setmana alcoians!

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content