El pont i el ministre

lunes, 16 de abril de 2018
DANIEL MOLTÓ
DANIEL MOLTÓ

Daniel Moltó és periodista del diari El Mundo

La Columna - (lunes, 16 de abril de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Tornem a tindre pont. Hui recuperem una infraestructura que, encara que ha demostrat no ser perfecta, continua sent una gran obra d'enginyeria i ens ha deixat clar -durant els mesos que no l'hem pogut creuar- com d'important és aquesta connexió per a la nostra ciutat.

A l'oloreta de la reinauguració no s'ha pogut resistir el ministre de Foment, Íñigo de la Serna que hui també estarà a Alcoi. Li donem la benvinguda, clar que sí.

Confie que puga comentar alguna cosa, ja que està per ací, de l'informe que -segons Guanyar- ja alertava en 2015 de la necessitat d'intervindre immediatament en el pont. I també, ja que comptem amb la seua presència, no estaria gens malament que explicara per què aquest any el seu departament no ha projectat ni un euro per a la recuperació del tren Alcoi-Xàtiva.

Els alcoians som molt acollidors i si rebíem amb els braços oberts a Trillo, com no anem a fer-ho amb aquest ministre. Però ja que està, la pròxima vegada que torne, que siga per tallar la cinta d'un tren en condicions, si no del segle XXI al menys del segle XX, que no ens faça sentir ciutadans de segona oblidats per la seua administració.

Dit això, benvingut senyor De la Serna i benvingut nou pont. Prompte tornarem a fer-te servir i esperem que ara ens dures molts més anys en perfecte estat.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content