El tren

martes, 27 de noviembre de 2018
NATXO LARA
NATXO LARA

Natxo Lara és periodista.

Saben per què sé que arriba la campanya electoral?
Miren: Entre en el diari i trobe una notícia que per als joves semblarà la bomba, però que per als madurets ja ens farta.
I diu: "El Ministeri de Foment invertirà 20 milions en la millora del tren Alcoi-Xàtiva". Ho anuncien polítics del PSOE, inclosa la diputada nacional.. que ara governen a Madrid.
La llig i baix, en la secció de notícies relacionades trobe un titular simular per no igual d'abril de 2017. Diu; 3,8 milions per al tren d'Alcoi-Xàtiva. I en la foto, polítics del partit popular inclosa la diputada nacional. I és que en aquell moment governaven els populars en Madrid.
I si rasquem en el passat, cada any algú anuncia 20, 10, 1 milió per al tren. Si sumaren els milions des de, per exemple 1991, que és quan vaig començar a treballar com a periodista i per tant a fer notícies del tren... tindríem 280 milions mínim, sense comptar el que la Generalitat diu que va a posar-ne. És a dir, tindríem quasi per a un AVE.
Els partits polítics en Alcoi ho tenen al llistat indispensable d'eixes coses que preocupen i han de comprometre en eleccions. Però per desgràcia, mai arriba ni un euro, i per desgràcia, els alcoians i alcoianes ja ens hem adonat que és un recurs electoralista que mai ix avant.
Després passen les eleccions i el tren continua anant més lent que el de la bruixa de la fira. Descarrila una vegada a l'any i serveix perquè els turistes que vénen des de València el maleïsquen quan se n'adonen que en cotxe es tarda una hora i en tren més de dos. I, saben? damunt, va a dièsel, que sembla que de sobte és el combustible del dimoni.

Així que si algú vol el meu vot, que deixe el tren tranquil perquè no m'ho crec.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content