Eleccions cada any, per favor

miércoles, 17 de abril de 2019
NATXO LARA
NATXO LARA

Natxo Lara és periodista.

La Columna - (miércoles, 17 de abril de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Ahir li vaig enviar un fax al Rei, el cap de l'Estat. I li vaig proposar que faça el que toque perquè les eleccions municipals se celebren cada any i no cada quatre anys. Ara que la despesa en campanyes electorals està controlada per Llei, ara que no embruten les parets de papers i cartells... ara que els programes dels partits els pots trobar en Internet i no te'ls deixen en la bustia... els processos electorals no molesten en absolut.

Vull que siguen cada any. I al Rei li he explicat que al meu poble, els últims mesos, s'han fet mogolló de coses. De les promeses no en parlem, perquè no es compleixen: És impossible crear llocs de faena, ni reconstruir el pont del polígon de Sant Benet, ni posar el tren a Alacant. D'això oblidem-se... però sí que és cert que poques setmanes abans dels comicis, ens estan fent el poble nou. Quin gust!

El carrer Entença l'han fet nou en un tres i no res. Ara estan asfaltant a tota velocitat Anselm Aracil i Pintor Cabrera. La redona per a eixir cap a Alacant ha estat més de dos anys fent mal als ulls dels visitants que arribaven a Alcoi. Una redona amb tanques de plàstic, perillosa i lletja. En un mes ens la fan nova. Fantàstic.

Un congrés de Bigdata amb un ministre astronauta, una mascletada nocturna per a Sant Jordi. Fins i tot ens hem comprat un BIC per a les festes.

Al poble més costerut de les comarques després d’Agres van a fer-mos un carril bici per no-sé-quants mil euros.

El que em sap malament és el que els ha passat als pobres d’Ardystil. Després de més de 25 anys patint, els porten a València, els fan una foto amb Lo president i després els diuen que els donaran una pensió. I ara resulta que un problema burocràtic els deixa sense diners…

Parlant de carta als Reis…Només falta fer un xicotet esforç per a arredonir una campanya memorable: A veure si treiem avant el Deportivo, que la cosa està molt xunga.

Borbón, eleccions cada any, perfa.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content