Espavila legislatura

miércoles, 23 de mayo de 2018
EZEQUIEL MOLTÓ
EZEQUIEL MOLTÓ

Ezequiel Moltó es director de Comunicación y Relaciones Institucionales de Vectalia.

La Columna - (miércoles, 23 de mayo de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Com aquell que diu ja no queda res. En poques setmanes arribarà l’estiu i al inici del nou curs polític la legislatura actual entrarà en punt mort, i la precampanya haurà arrancat, si es que en algun moment hem deixat de viure en campanya.

Les pròximes eleccions municipals i autonòmiques, 26 de maig de 2019, coincidiran a més a més amb les europees i això tindrà conseqüències per als grans partits que ja s’han encarregaran de que la clau de la campanya siga catalana, estatal i europea i passaran per damunt dels temes locals.

A banda del balanç o de les opinions que es puguen tenir sobre el que han fet els nostres governats, el que és evident es que l’escenari es volàtil, a cop de titulars o de tuïts a les xarxes socials els polítics van cremant-se.

Ara ningú, ni les mateixes enquestes, saben què passarà. La dialèctica Esquerra-dreta ja no val, la que deia els de baix contra els de dalt tampoc ha quallat, la nova política còpia a la vella. Però tinc clar que els nous Ajuntaments tindran molts grups municipals que es veuran obligats a pactar, dialogar i cedir. Tres qualitats que en política alguns no volen ni sentir parlar. Així que espavileu que queda poc de legislatura.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content