Guardem records per a encetar

lunes, 30 de diciembre de 2019
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (lunes, 30 de diciembre de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Primera ronda nadalenca superada. L'enhorabona a tots els que hem sobreviscut als excessos, perquè la part positiva de desbloquejar esta segona part festiva és que el millor està per vindre.

Hui encara ressonen les melodies arrelades de dolçaina i tabal que acompanyen a les pastoretes i pastorets, amb les seues danses que ens conviden a acomiadar l'any i em recorden que és bon moment per fer balanç, guardar records o oblidar, depenent de la benevolència d'un 2019 que s'esgota per a encetar dècada i donar cabuda als nous que vindran.

Que bé esta primera setmana de l'any que finalitzarà amb l'arribada d'una estrela que il·luminarà la il·lusió d'un poble entregat al seu Nadal. Quines ganes d'enlluernar-se amb la llum de les torxes que acompanyaran les paraules d'un ban en boca d'un Ambaixador que anunciarà l'arribada dels monarques més estimats, sense CIS pel mig i per unanimitat.

I amb ells viurem la màgia majúscula, la que ve carregada de presents, carrosses, camells, poble original i univers de llegenda Tirisiti; tots xafant llambordí davant els ulls oberts i el cos abrigat de tots els que estimem, i cada vegada en som més, la nostra manera única de tornar a ser menuts. Hi ha millor forma de començar un any? En el 2020 i sempre, que cada inici de gener siga així: màgic, immaterial i etern... Bon any i que vinguen carregats!

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content