Han sobreviscut?

martes, 26 de diciembre de 2017
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (martes, 26 de diciembre de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Benvinguda siga la ressaca del xampany si amb la seua ingent ingesta, hem compartit moments i sentiments en germanor. Hui encara hi haurà els que arrepleguen estrenes o els que allarguen eixe dinar etern amb més reunions familiars. Si la família és fer-se, estos dies fem un fum, al voltant de la taula. I damunt el tauler alta concentració de calories i de sentiment marcat per les arribades i per les absències.
I en mig de tantes emocions abaixem la calefacció que fa molta calor, tota la que desprén quan es lliuren eixes batalles dialèctiques, en converses en les que alçar la veu, fer-se escoltar i llançar arguments amb els que guanyar al cunyat o similar que tot ho sap ... I de totes les controvèrsies que alimenten el sopar, una es repeteix en cada reunió, Què et pareix el tema dels patges i les afro nose què...? Doncs que no tinc res a dir perquè estic segur que hi ha coses més importants per les quals raonar i lluitar, que el debat és sa però l'avorriment no.
Reservem forces per a la figura del cunyat. Perquè este no és el segon dia de Nadal encara en queden molts . Hui només tanquem el primer capítol de l'excés en esta trilogia nadalenca en la qual encara hem d'acomiadar l'any i viure l'acte final en la nit de Reis. És el Nadal Alcoià i si per alguna cosa m'agrada ser d'esta terra, és per dies com estos. Felicitat, salut i Bon Any...

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content