Humanitat

viernes, 05 de enero de 2018
JESÚS TRELIS
JESÚS TRELIS

Jesús Trelis es periodista, cap de redacció del diari Las Provincias.

La Columna - (viernes, 05 de enero de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Xiquetes i xiquets, i tots aquells que, malgrat el pas del temps, continueu tenint dins de vosaltres a un menut. A tots els que sommieu, sommiem, i als que no, tanqueu els ulls i voleu perquè ja hi són açí. Ja hi són Melcior, Gaspar i Baltasar. I venen, no ho dubteu, carregats de magia per tots els costats

Tanqueu els ulls i voleu, perquè els Mags arriben, com deia l’Embaixador Reial, amb joguines, sí... i amb llibres plens d’històries que ens faran viatjar, i amb caçoles perquè papà puga cuinar, sessions per al spa per mamà .. i moltes coses més, que segur vos sorprendrà.

Però Els Mags venen carregats, davant de tot, de valors, de principis que van més enllà del que és material. Venen amb ganes de fer-te obrir els ulls per a que sàpigues que, més valuos que una joguina és tindre algú amb qui gaudir-la; que el millor regal d’un pare a un fill és estar al seu costat; que l’avia espera que Baltasar li canvie la soletat per la companyia del net o de  la filla; que la mare serà la més feliç del món amb un abraç de veritat. Una mirada que li done vida.

Els Mags arriben per a repartir amb els nostres estimats pajes, de balcó en balcó, tickets per a ser més solidaris, caixes amb el tresor de l’igualtat, abraçades per acollir al refugiat que ve de més enllà, el perfum de la generositat i altaveus per fer sonar el crit de: ‘Ja hi ha prou! front al maltractament mascliste’.

El millor regal que et podem deixar els tres Mags serà que, més enllà de la pantalla del wasap, tingues una conversa de veritat; que al qui ho está pasant mal, li pugues ajudar; que estigues al costat de qui està malalt.

Avuí als carrers d’Alcoi, on la magia és tan reial, i  a tot arrea, els d’Orient repartiran somriures i felicitat. Fer que eixa magia arribe a tots està a les nostres mans.

Tanca els ulls i pensa a quí pots regalar la teua solidaritat, amistat, estima... amb quí pots gaudir la gran aventura de viure. El regal més senzill i al temps més vital es diu HUMANITAT.

Somieu i voleu ben alt. Molta màgia per a tots.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content