Inversió zero

viernes, 06 de abril de 2018
SANTIAGO HERNÁNDEZ
SANTIAGO HERNÁNDEZ

Santiago Hernández és periodista.

La Columna - (viernes, 06 de abril de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Els Pressupostos de l’Estat tornen a deixar una pluja de diners a la ciutat d’Alcoi. Només la línia fèrria entre Alcoi i Xàtiva rep 0 euros. L’any passat es van assignar 100.000 euros, per a enguany la xifra és de zero. La previsió d’inversió per als anys 2019, 2020 i 2021 és també de zero euros per a cada any.

Esta inversió és la mateixa que contemplen els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a enguany. La Generalitat té previst invertir també zero euros en la línia. D’esta forma els alcoians estem tranquils i podem criticar a tots amb alegria.

Esta massiva inversió dels diners públics és una clara sentència de mort per a un tren que en estos moments només tarda dos hores i deu minuts en arribar a València. 30 minuts més que anar de València a Madrid en tren. Renfe ofereix la possibilitat de disfrutar plàcidament del paisatge. Els pressupostos són una burla, una xuleria per als alcoians i les comarques centrals. Sí hi ha previstes inversions per al corredor mediterrani però no per a l’interior.

Una constel.lació de ciutats mitjanes valencianes s’estan quedant aïllades a l’Alcoià, el Comtat o la Vall d’Albaida. La distància que hi ha entre Alacant i València és suficientment important perquè este territori tinga més serveis. Alcoi i les comarques centrals corren el risc de convertir-se en zones dormitori en procés de desertització d’inversions estirat per dos potents eixos com són València i Elx-Alacant on no coneixen l’encant d’este tren més propi d’una fira d’atraccions que d’un país modern i vertebrador

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content