La bona ressaca

martes, 28 de mayo de 2019
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (martes, 28 de mayo de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Hi ha ressaques amb les quals cal no oblidar perquè les llacunes ja venen acompanyades d'eixe mal de cap que no ens deixa recordar com de bé ho passarem entre bombolles, amics i cançons. D'estes som aficionats per estes terres, on ja saben, tenim fama internacional...

Hi ha d'altres més agradables, les quadriennals i de les quals podem sentir-nos ben orgullosos, com la ressaca electoral que acabem de viure en esta ciutat, que ja coneix el seu full de ruta legislativa fins a 2023. La del diumenge va ser una altra jornada festiva la qual celebrar i motius no ens falten , perquè no cal recordar la sort que tenim de triar, en pau, a qui ens represente en un consistori que hui es veu tenyit en bona part de roig socialista amb el líder Francés al capdavant.

Enhorabona als guanyadors, i a la resta de la paleta de colors, als que a partir d'ara ja els toca treballar pel bé dels alcoians i alcoianes. Una feina que siga bona, com la de tantes persones triades pel cens a l'atzar i que feren possible esta festa de la democràcia. Ells no tingueren descans dominical. Me'ls trobava, quin gust, quan faltava una hora per a tancar les urnes, amb el meu document en mà supervisat per presidents i vocals, somrients, tot i el cansament de la recta final del minuciós recompte de vots que els quedava per davant. Matinar un diumenge i una jornada de 15 hores que finalitzava tocant el dilluns, bé val un agraïment als cridats a fer possible la festa de la democràcia. Feliç legislatura!

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content