La Cavalcada

jueves, 02 de enero de 2020
DANIEL MOLTÓ
DANIEL MOLTÓ

Daniel Moltó és periodista del diari El Mundo

La Columna - (jueves, 02 de enero de 2020)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia i bon any. La Cavalcada de Reis torna a ser tema de debats més o menys encesos, en aquesta ocasió pel retall del seu recorregut. He de reconéixer que personalment no ho veig del tot malament perquè és cert que hi ha un tram, des del pont de Cervantes fins a la Font de les Mosques on sol haver molt poca gent, encara que per descomptat comprenc qui defensa veure-la en Alzamora per proximitat, per horaris, per tradició o perquè té un pis amb balcó a eixe carrer.

Possiblement el que més m'ha sobtat és l'aparent precipitació de la decisió, tot i que se suposa que el govern recull les demandes de les entitats participants. Per altra banda, votar a favor o abstenir-se al plenari per a després criticar la mesura apel·lant a la il·lusió dels xiquets em recorda un poc a aquell "Carmena, no te lo perdonaré jamás".

En definitiva, crec que s'hauria d'haver plantejat un debat més seré, on totes les idees foren escoltades. De fet, em sembla que s'hauria de fer una bona anàlisi de la Cavalcada per veure quines coses funcionen i quines no, amb l'objectiu d'ajustar-les, així com equilibrar la difusió dels actes amb la millora de la nostra capacitat per atendre als visitants, que cada any creixen inevitablement.

I d'altra banda, confie que ara que el recorregut serà més curt i els participants estaran més descansats, per fi podré veure ballar les danses o sentir les nadaletes davant del lloc on em pose, que no hi ha manera mai que em toque.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content