La dignitat dels joves

martes, 22 de octubre de 2019
MIREIA PASCUAL
MIREIA PASCUAL

Mireia Pascual és periodista. Premi Reina Sofia per la revista InDependientes.

La Columna - (martes, 22 de octubre de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Què divertit fer de la pobresa un espectacle. Fer públic que els joves d’esta ciutat tenim poques opcions per poder-se independitzar, de llogar una casa i molt més complicat per comprar-la. Que divertit fer evident la precarietat al mig de la plaça de la ciutat i que dues parelles convisquen durant uns dies per fer-se ‘influencers’, obligats a trencar les barreres de la pròpia intimitat per poder accedir a una vivenda gratuïta durant un any. Què divertit, veritat? Ser el centre d’atenció de tots els ulls alcoians.

Si els nostres representants polítics estan preocupats per un centre en decadència i una falta d’oportunitats de vivendes de cara als més joves, els propose una cosa molt més efectiva que convertir la precarietat en espectacle i propaganda. Donar facilitats per reconstruir el centre històric, les façanes i les cases plenes de goteres.

Donar ajuts a la gent jove, que treballant, no pot permetre’s pagar-se un sostre on poder viure independitzats. Doneu ajudes si hi ha Joventut que veu en una casa antiga l’oportunitat de reformar-la i donar-li de nou una vida. Però no fomenteu l’espectacle d’una crisi de subsistència més que evident. Els joves patim molt per trobar oportunitats de vivenda i treball mig dignes com per a que ens feriu el cor amb aquestes propostes.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content