La estratègia del marketing

martes, 26 de febrero de 2019
MARC GRAU
MARC GRAU

Marc Grau és periodista.

La Columna - (martes, 26 de febrero de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Hui vull parlar d’una estratègia de marketing que s’utilitza de manera sovint i que té molts éxits. Es una táctica que es fa servir i que dona com a resultat que el client compre el mateix producte o servici si fa o no fa.

Segur que us ha passat. S’utilitza molt en els infoproductes que pots trobar per Internet. Primer es posa un producte amb un preu reduït o bé de bades. El segon es un preu intermig i el tercer es el més alt de tots i el que suposadamente te més avantatges per al consumidor.

¿Qué li passa pel cap al consumidor? Doncs normalment agafa el preu del producte que està al mig. Pensa que el més barat no pot ser bó i que el més alt no paga la pena.

Al final la percepció del consumidor es que ha fet una bona compra.

En el panorama polític espanyol està passant alguna cosa semblant, sobre tot si girem el cap cap a la dreta.

Tenim al Partit Popular, que es una dreta que está a la dreta, siga bona esta repetició. Tenim a Ciudadanos que diu, afirmen ells, que están a la dreta pero més bé al centre. Interpretacions, diría jo. I tenim a Vox que está a la dreta en el costat ultra tot i que ells rebutjen una i altra vegada el terme ultra.

Es una estrategia de marketing perfecta. Perque trie la que trie el consumidor el resultat será el mateix. Pero a diferencia del marketing caldrá saber quin cost té.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content