La gran evasió

viernes, 05 de octubre de 2018
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (viernes, 05 de octubre de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Segurament estes paraules amb les quals vos done la benvinguda al cap de setmana, vindran precedides del pa nostre informatiu de cada dia... Ja saben, la novetat vindrà el matí en que ens alcem i no escoltem o parlem d'eixe tema que ha convertit bona part dels informatius nacionals en una espècie de Sálvame diari, taronja, groc i de tots els colors, a tota hora. Un espectacle en el qual els problemes de dia rere dia se simplifiquen en l'esport polític de furgar expedients, notes, certificats i declaracions de la renda per traure colors i posar a la picota a qualsevol, dona igual, la finalitat olora més a enderrocar que aconseguir justícia.

Així en el festival de la declaració els que manen o aspiren a manar estan entretinguts i alhora entretenen al gran públic i a eixa legió de tertulians que trauen suc a tota oració que vaja entre cometes... Per no nomenar i cansar més al personal amb la qüestió dels nostres cosins germans, veïns del nord en un fulletó que no veu final gràcies a l'encapçalament de dos bàndols que no mostren gens d'interés a arribar a un desenllaç de pau social...

I vist el present informatiu que ens toca viure que bé haver finalitzat amb èxit la recent Fira Modernista, encetar un cap de setmana com este, o esperar en no res a celebrar un mig any o la vida, que més dona... Ens obliguen, vos convide a la gran evasió de les xicotetes coses que ens fan feliços i ens fan gaudir, oblidar... Bon cap de setmana !

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content