La pantalla que ve

martes, 05 de junio de 2018
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (martes, 05 de junio de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

El mundial ja està ací, no sé si vos heu adonat però a mi em persegueix allà on vaig. Els senyals roges i esfèriques m'arriben en massa en un sense fi d'impactes publicitaris: en els mitjans, sobretot en la pantalla amiga encarregada de retransmetre o en el carrer; tots em colpegen prometent-me que eixos productes recolzen la causa esfèrica patriòtica que ja m'embafa i encara no ha començat.

Afortunadament no tot el que vorem en televisió pròximament serà una pilota de futbol, prenguen nota perquè este diumenge els valencians tenim molt a celebrar perquè naix el nou espai públic de televisió valenciana, naix À Punt. I som molts els que estem treballant de valent i des de fa mesos per a obrir una finestra en la qual l'Alcoià, El Comtat, i la resta de comarques del nostre territori, es vegen reflectides en un televisor, de prop. Un repte sens dubte complicat, arribar a una societat que es va acomiadar fa quatre anys de l'antiga tele, Canal Nou, tancada de males maneres.
Diumenge dia 10 a partir de les 14,30 de la vesprada, tornarem a tindre veu pròpia, la nostra, la dels nostres carrers, persones, personatges, festes i cultura. I eixe és el verdader desafiament que tenim per davant i no serà fàcil: vore-les a totes i a tots, davant i darrere de la pantalla, que així siga...

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content