La previsió del temps

miércoles, 19 de abril de 2017
CRISTINA GÓMEZ
CRISTINA GÓMEZ

Cristina Gómez és guionista i actriu. També és 'Rubia en apuros' a YouTube.

La Columna - (miércoles, 19 de abril de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia a tots. Fa només uns dies vaig tornar d’un viatge a l’estranger que m’ha portat vora un mes fora de casa. Temps en el què he estat pràcticament aliena al que ací estava passant. Exercici francament renovador que des d’ací recomane a qui, per qüestions de feina o de plaer, haja de passar lluny una temporadeta.

Consells a banda, el cas és que el jet lag característic dels viatges transatlàntics no em deixava dormir i vaig decidir invertir el temps de vigília involuntària per posar-me al dia amb les notícies locals. Bé, la tirania del tràfic d’Internet ha fet que li diguem notícia a qualsevol peça escrita que aparega a una publicació digital, encara que esta contradicció millor deixar-la per a una altra columna.

 

Reprenent el fil, d’entre el centenar de notícies que ràpidament passava amb el dit a la pantalla del meu telèfon, va haver una que em va cridar poderosament l’atenció: “Aguantarà el bon temps fins que acaben les festes?” dictava el titular. El cos de la notícia detallava una previsió, sotmesa a possibles variacions, és clar, en la qual s’avisava als alcoians que les temperatures tiraran a fresquetes els dies de festa, amb risc moderat de pluja el dia de l’Entrada, com si això fóra novetat. I, compte, les Dianes seran tirant a hivernals.

La informació estava molt ben explicada i, supose, és de gran utilitat per a tot aquell qui vulga disfrutar de la setmana més destacada de la ciutat.

El cas és que conforme llegia línia per línia, encara amb la ment farcida de noves experiències i descobriments culturals, cada vegada se’m feia més  difícil d’entendre per què encara és tan important.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content