La primavera alcoiana

viernes, 26 de abril de 2019
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (viernes, 26 de abril de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia Alcoi!

Ja vos heu eixugat tota la pluja que ens va deixar la gota freda de Glòria? Açò ens passa per celebrar en primavera, i la veritat, sense estos xicotets drames festius climatològics, que són alegria per a la reserva hídrica, la festa no seria el mateix. En la part positiva i espere no equivocar-me, l'estadística farà de la trilogia solejada, però això només ho sap l'isòbara, ciència imperfecta que a nou dies de la gran festa sembla que nores hi ha escrit.

Mentre arriba l'èxtasi estarem entretinguts amb eixe ritual de posada a punt de coses que fer abans de gaudir, ja saben: sabates, calces, faixes, turbants, cascos i la resta de components del festival de la nostra indumentària tradicional, que començarà la fita impol·luta, sabent que quan tot acabe viatjarà a la tintoreria.

I en mig d'este temps, nits en les que calfar motors de creu i mitja lluna, i un cap de setmana amb una cita en la qual triar el futur de la nostra terra, perquè una altra cosa no, però ací, esta primavera, impossible avorrir-se. Que voten bé i gaudisquen de la festa!

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content