La qüestió és queixar-se

miércoles, 28 de junio de 2017
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (miércoles, 28 de junio de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon i calorós dia Alcoi.

Alguna vegada heu agarrat el tren que ens comunica amb València? Si la resposta és no, vos heu perdut un trajecte de més de dues hores i deu minuts, per tal de fer un recorregut que en cotxe, es fa en poc més d'una hora. En un futur pròxim i segons anuncia el Ministeri de Foment, que tant vetla per la nostra comunicació ferroviària a l'Alcoià, tardarem 10 minuts menys en arribar a la capital del Túria. Gràcies, però l'almoina no és suficient.

Encara resten dues llargues hores d'un camí que és massa llarg. M'encanta arribar a Madrid en una hora i mitja, és tant car com meravellós. Però no és presentable, en una societat avançada, tant de temps per tal de comunicar-nos entre poblacions d'un mateix territori. I és que un no s'acaba d'acostumar mai a l'infrafinançament fruit del centralisme...

Deu minuts menys en arribar a la capital de la Costera per fer després un transbordament em sap a poc... I eixir per canviar de tren en Xàtiva, és un esport de risc amb els vora 40 graus com els que es patiren ahir. Sí, no cal que ho diga que la gent i els informatius ja s'encarreguen de repetir-ho. Fa calor. I en hivern fa fred, es diu estacions i duren tres mesos. Conten que encara ens queda... Així que ànim i qui puga a la caseta o a envair la costa de la Safor i la Marina.

Perquè la qüestió és queixar-se, i jo de pensar que he d'agarrar el tren Alcoi-València, hui em queixe.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content