La situación em preocupa bastant         

lunes, 24 de septiembre de 2018
MARC GRAU
MARC GRAU

Marc Grau és periodista.

La Columna - (lunes, 24 de septiembre de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

La situación em preocupa bastant com deia el raper exiliat Valtonyc per uns versets que van molestar a la Casa Reial. I me caguen Deu, no vaig poder evitar dir esta expressio quan vaig vore Willy Toledo davant el jutge per haver dit Me Caguen Deu en la seua página de Facebook. Atenció als valencians perquè el 99 per cent segur que alguna volta hem soltat un Me caguen deu. Compte amb la Asociación de Abogados Cristianos que ens tancaran a tots.

Així que la situació de la llibertat d’expressió em preocupa bastant. No sé qui collons està decidint qué es el que es pot dir i el que no. Pero siga qui siga em preocupa bastant.

Com em preocupa la guerra de llaçets grocs. Vaja la que va montar la Bonig perqué van apareixer uns quants a la estació de tren de Valencia. No es preocupe vosté que no trencaran la convivència. Son altres els que s’encarreguen d’aixó.

Pero si un veí col.loca llaços grocs en un espai public l’únic que està fent és exercir el seu dret a la llibertat d’expresió. Si un altre ciutadá els arranca el que està fent es coartant-li eixa llibertat. L’espai públic és de tots. També dels partits politics que ens inunden sovint de missatges.

I dic jo. Si eixos ciutadans no estan d’acord amb els llaços grocs, ¿no seria millor que col.locaren un simbol que representara la seua forma de pensar? No sé jo. En lloc d’arrancar-los que eixos ciutadans posen, per exemple, el yugo y las flechas. ¿No els sembla a vostés?

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content